Algemene News item afbeelding

Hoe gaat dat nu? Werken met Efficiator.

Wat je kunt verwachten als je met Efficiator in zee gaat.

Allereerst gaan we je rapport verifiëren. We doen dat om ervoor te zorgen dat alles klopt en er geen verrassingen zijn. Zodra we alles hebben nagekeken kun je het rapport goedkeuren, of niet. Het is niet uitgesloten dat onze berekeningen hoger of lager uitkomen dan de werkelijkheid in jouw woning dus je mag het nog eens heroverwegen.

Wanneer jij het rapport goedkeurt en de vervolgafspraak inplant sluit je een overeenkomst waarbij één of meerdere uitvoerders maatregelen voor je gaan uitvoeren. Nogmaals; pas zodra jij aangeeft dat jij dat wil.
Efficiator regelt voor jou de installatie of toezending van producten en je kunt Efficiator dus ook écht aanspreken als je tegen problemen of uitdagingen bij het verduurzamen van je woning aanloopt. Bel ons als er een onverwacht probleem is.

Het contact loopt in principe via Efficiator. Zijn er dingen die naar wens gaan? Heb je klachten? Dan kun je met ons contact opnemen. Gaat alles goed? Dan mag je natuurlijk ook direct contact opnemen met uitvoerder om dit te laten blijken. Houdt er altijd rekening mee dat wij alleen verantwoording nemen voor wat er in het rapport staat.

Mocht je uitvoerder ter plekke denken dat er aantal details aangepast moeten worden, kun je dat prima direct met hem regelen. Efficiator heeft daarvoor regels opgesteld waar een uitvoerder zich aan houdt. Zo kan het eigenlijk nooit misgaan. Gaat het toch mis, dan lossen wij het op.

Wat rest is om ons te laten weten wat jij van de geïnstalleerde maatregelen en de installateur vindt. Daar kunnen wij van leren en je buren beter mee helpen.