Hillegersberg gaat van het aardgas af

Nederland heeft besloten dat aardgas niet past in een duurzame toekomst en Rotterdam steunt dat beleid. Dit brengt een enorme opgave met zich mee omdat vrijwel alle woningen nu nog gebruik maken van aardgas voor verwarming en koken. De investering en werkzaamheden die nodig zijn om woningen gasloos te maken zijn aanzienlijk en geen huis is hetzelfde.

Om druk uit te oefenen gaan de belastingen op gas met maar liefst 75% stijgen! Deze kosten kunt u voor zijn door uw huis aan te passen en zuiniger te maken. Efficiator is een startup uit Hillegersberg en heeft een unieke methode ontwikkeld om woningen energiezuinig (en zelfs aardgasloos) te maken op een financieel meest gunstige manier. Eerst wordt uw woning gescand, dan wordt een rapportage opgemaakt en nadat de keuzes besproken zijn, wordt het financiële plaatje geoptimaliseerd. U besluit uiteindelijk om vervolgens werkzaamheden ook echt uit te voeren.

Waarom Hillegersberg? Efficiator wil samen met Stedin en gemeente Rotterdam van Hillegersberg een voorbeeldwijk maken voor de rest van Rotterdam en Nederland. Onderhandelingen lopen om de scan en rapportage gratis aan te bieden aan ruim 4000 woningen in Hillegersberg. Vanaf september zullen de eerste woningen gescand worden. Wilt u een van deze woningen zijn en bent u geïnteresseerd in wat er in uw woning mogelijk is, neem dan contact op met Efficiator (info@efficiator.com ) of hou uw brievenbus in de gaten. Wij gaan van het aardgas af, doet u mee?

www.efficiator.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *