Over Efficiator, duurzaam ondernemen met lef.

Over Efficiator

Wij zijn ondernemers met lef. Wij laten zien dat verduurzamen door actie beter is en dat mensen zelf thuis zinvol kunnen verduurzamen. Dat doen we risicodragend omdat we geloven in de energietransitie en omdat we als risicodrager ook echt beslissingen kunnen en willen nemen.

Wij zijn doeners. We zijn dus volop bezig met het energetisch verbeteren van woningen. Ons logo bevat onze wens om woningen naar een A⁺⁺⁺⁺⁺ label te brengen. Dat is hard nodig, levert veel voordeel op, maar gebeurt nog veel te weinig.

Platform

Efficiator is een platform organisatie. Wij maken gebruik van bestaande- en nieuwe ondernemingen en producten die net zoveel van ons profiteren als wij van hen. Met ons platform kunnen we snel en effectief komen tot schaalgrootte die nodig is om onze doelstellingen te halen.

Om te komen tot een maximale impact van het nieuwe model dat we introduceren, beschikken we over unieke kennis op het gebied van software, verduurzaming en “groene” producten. Als we meer kennis nodig hebben zoeken we nadrukkelijk naar samenwerking. Onze samenwerkingen beslaan inmiddels veel gebieden zoals financieringen, branding, sales en natuurlijk uitvoering van werkzaamheden bij mensen thuis.

Woningen verbeteren

Veel professionals vullen hun agenda met symposia en kennissessies over de circulaire economie of verduurzaming als onderwerp. Ook wij vinden kennis over dit onderwerp belangrijk. Wij zetten deze kennis in voor onze leden, onvoorwaardelijk. Dat doen we liever concreet en zijn dus vooral bezig met ‘doen’. Wij gaan de wijken in en vinden met ambassadeurs en bestaande collectieven mensen die hun woning willen verbeteren. Door samen te werken met veel mensen in een klein gebied kunnen we extra voordelen behalen die verduurzamen voor iedereen interessanter maakt.

Door onze regierol over dit totale proces zijn we in staat sociaal een aanzienlijke impact te realiseren. Iedereen moet mee kunnen doen! Wij brengen mensen en bedrijven samen om woningen duurzaam te verbeteren. Van fossiele brandstoffen naar een groene duurzame deel-economie. Zo vermindert CO2 uitstoot, besparen we energiekosten en dragen iedereen bij aan de lokale economie. Zonder  meerkosten, met bravoure, creativiteit en ondernemerschap.

Groene energie

Wij geloven dat iedereen de wereld moet kunnen verbeteren door zelf een steentje bij te dragen. Daarom helpen wij mensen hun wereld onafhankelijk te maken van fossiele brandstoffen door woning verbetering. Zo dragen we ons steentje bij aan het mogelijk maken van een duurzame circulaire economie en daar krijgen we ongelofelijk veel groene energie van!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *