Efficiator en de Europese Building Richtlijn

Efficiator

Efficiator volgt de Europese richtlijnen die binnen kort in Nederland regel worden. Wilt u alvast meedoen? Wij zijn begonnen en de eerste woningen worden duurzaam gerenoveerd. Laat uw telefoonnummer achter of bel ons, wij komen graag bij u langs!

Ons proces

Wij scannen uw woning, bespreken onze bevindingen en delen ons rapport met u. Daarin staan precies de kosten van de producten en wie u kunt verwachten. Daarna kunt u kiezen wat u wilt en precies berekenen welke investering u kunt dragen, wat u gefinancierd wil hebben en voor welke subsidies u in aanmerking komt. Daarna maakt u een afspraak en komt de beste installateur langs om alles te doen wat afgesproken is. Wij garanderen en wij blijven aanspreekpunt.

Zie voor de Europese regels; https://ec.europa.eu/energy/en/topics/energy-efficiency/buildings

 

Duurzaam renovatie voorstel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *